DIRECŢIONAŢI 2% DIN IMPOZITUL DVS. CĂTRE ELEVII DIN LICEUL CU PROGRAM
SPORTIV ,, NICOLAE ROTARU” CONSTANŢA
ESTE UN DREPT CÂȘTIGAT DE ORICE CONTRIBUABIL ROMÂN!
       

             Stimată Doamnă/ Stimate Domn,

            În ultimii ani şcoala noastră a devenit mai ambiţioasă şi mai determinată, demarând mai multe proiecte ce vizează îmbunătăţirea şi modernizarea mediului educaţional. Datorită restrângerilor bugetare, toate aceste proiecte sunt subfinanțate de către MECTS și Administrația Școlilor, iar Asociația de Părinți ,,VIITORII CAMPIONI”a devenit un partener esențial pentru asigurarea fondurilor pentru proiecte. Vă rugăm să ne ajutaţi să transformăm în realitate cât mai multe dintre ele, direcţionând către Asociația de Părinți 2% din impozitul pe venit plătit în anul 2013.

            Ajutorul Dvs este foarte important pentru noi! Toţi cei care pot contribui – părinţi, bunici, chiar şi alte rude, prieteni sau colegi ai dvs care nu au direcționat suma respectivă – ne pot fi de mare folos. Vă rugăm să le daţi o copie după formular celor care doresc să ne ajute prin contribuţia lor sau să ne anunţaţi astfel încât să trimitem noi un exemplar, prin email, fax, etc. Formularul este disponibil în format electronic pe site-ul școlii.

     Procesul este extrem de simplu pentru Dvs. - trebuie doar să completaţi datele dumneavoastră personale în prima parte a formularului 230, să semnați și să datați. Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică asociaţia ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de Dvs.
          NU este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de Dvs.
          Această sumă NU se plăteşte din bugetul Dvs propriu – alocarea ei către noi nu va implica costuri suplimentare pentru Dvs. Aveţi dreptul, conform legislaţiei în vigoare, de a solicita statului alocarea unei sume, de până la 2% din banii care v-au fost reţinuţi deja ca impozit pe venit, către şcoala noastră. Nu este nevoie decât ca Dvs să solicitaţi aceasta!
          NU este necesar să anexați alte documente fiscale.

          Denumire entitate nonprofit – ASOCIAŢIA DE PÃRINŢI VIITORII CAMPIONI
          Cod de inregistrare fiscală a entităţii nonprofit - 32870660
          Cont bancar (IBAN) – RO62BRDE140SV30859131400

          VĂ MULŢUMIM ŞI AŞTEPTĂM PROPUNERILE DVS. DE PROIECTE, IDEI ŞI SUGESTII!
DECLARAȚIILE VOR FI DEPUSE CENTRALIZAT LA INVATATOR/DIRIGINTE SAU LA PREȘEDINTELE COMITETULUI DE PĂRINȚI PÂNĂ LA DATA DE 21.04.2014 ÎN VEDEREA DEPUNERII LA ANAF